Αγγλικά για Aρχάριους

Μάθε εύκολα και γρήγορα να συνεννοείσαι στα Αγγλικά και απόκτησε αναγνωρισμένη πιστοποίηση για ΑΣΕΠ – Δημόσιο & Ιδιωτικό τομέα

Μάθε να επικοινωνείς αποτελεσματικά στα Αγγλικά μόνο σε 2 μήνες και απόκτησε αναγνωρισμένη πιστοποίηση σε άλλους 2 μήνες.

Στο ExpertinDanas παρέχουμε διαδικτυακά μαθήματα αγγλικών για αρχάριους με μέθοδο γρήγορη και οικονομική. Σε ελάχιστο χρόνο θα μπορείς να επικοινωνείς μιλώντας Αγγλικά με άνεση! Θα αναπτύξεις τις γνώσεις σου και θα μπορείς να εξελιχθείς στον επαγγελματικό τομέα που δραστηριοποιείσαι.

Το δικό σου επιθυμητό γλωσσικό αποτέλεσμα αποτελεί δέσμευση για εμάς!
Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα Αγγλικά Αρχαρίων για ενήλικες θα φτάσεις πολύ κοντά στο επίπεδο LOWER (B2) και θα μπορείς να πάρεις την αντίστοιχη πιστοποίηση.

Ακολούθησε την καινοτόμα μέθοδο του ExpertinDanas και μάθε με αποτελεσματικό και ευχάριστο τρόπο Αγγλικά από το μηδέν, ώστε να μπορείς να μιλάς και να επικοινωνείς με άνεση!

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου διδάσκονται:

 • Γραμματική
 • Λεξιλόγιο
 • Τρόποι σύνταξης εκθέσεων
 • Αναπτύσσεται ο προφορικός λόγος του μαθητή

Ποτέ δεν είναι αργά για να αναπτύξεις τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου και να εξελιχθείς στον επαγγελματικό τομέα. Τα Αγγλικά αποτελούν βασικό προσόν στην αγορά εργασίας και η δοκιμασμένη μέθοδος του ExpertinDanas εγγυάται ότι θα έχεις κατακτήσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα είναι ιδανικό αν ο χρόνος και οι υποχρεώσεις σου δε σου επιτρέπουν να αφιερώσεις πολλούς μήνες μέλετης και πολλά χρήματα για να μάθεις να επικοινωνείς στα Αγγλικά.

Σύγχρονη εξ’ αποστάσεως

Μαθήματα με πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκατάρτησης  σε πραγματικό χρόνο  με καθηγήτρια/τή.

Αναγνώριση

Η πιστοποίηση ΤΙΕ στην οποία οδηγεί το πρόγραμμα είναι αναγνωρισμένη από το δημόσιο, και είναι κατάλληλη για αξιολογήσεις, προκηρύξεις, μετατάξεις, μεταπτυχιακά, για στρατιωτικούς και για όσους αναζητούν εργασία στον Ιδιωτικό τομέα.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του ΤΙΕ είναι ότι σου επιτρέπει να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο της γλώσσας (Lower) κάνοντας παράλληλα εξειδίκευση στην ορολογία του επαγγελματικού κλάδου που σε ενδιαφέρει. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την προετοιμασία  για προφορική και γραπτή εξέταση θεμάτων που σχετίζονται με τον επαγγελματικό σου κλάδο.

ΕΥΚΟΛΑ

 • Ακολουθώντας την πρωτοποριακή μέθοδο του κέντρου μας θα έχεις σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις!
 • Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για όσους ενδιαφέρονται εύκολα είτε να φρεσκάρουν ή να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους για να πετύχουν στις εξετάσεις!

ΓΡΗΓΟΡΑ

 • Τα μαθήματα διαρκούν 2 μήνες και γίνονται 2 φορές την εβδομάδα από 1,5 ώρα.
 • Το πρόγραμμα παρέχεται με εξ’ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκατάρτιση και οδηγεί σε εξετάσεις οι οποίες επίσης γίνονται ακόμη και online μέσω υπολογιστή από την άνεση του σπιτιού σου!

OIKONOMIKA

 • Τα μαθήματα κοστίζουν μόνο 200€ και δίνονται σε δύο δόσεις.
 • Η εξέταση περιλαμβάνει 2 μέρη το προφορικό και το γραπτό. Επίσης δίνεται η δυνατότητα δωρεάν επανεξέτασης.

Πιστοποίηση ΤΙΕ

Το TIE – Test of Interactive English είναι η πιο σύγχρονη και φιλική εξέταση/πιστοποίηση Αγγλικών 4 γλωσσικών δεξιοτήτων (Speaking, Listening, Reading, Writing). Το TIE προσφέρεται σε 2 διαβαθμισμένες εξετάσεις: 1) εξέταση επιπέδων Α1-Β1 και 2) εξέταση επιπέδων Β2-C2 και οι υποψήφιοι παίρνουν το ανάλογο πτυχίο.

Αναγνώριση ΑΣΕΠ & OFQUAL

Αναγνωρισμένο διεθνώς από το OFQUAL και από το ΑΣΕΠ στην Ελλάδα, το TIE απονέμεται από το Gatehouse Awards®, έναν από τους κορυφαίους Βρετανικούς φορείς απονομής πιστοποιητικών. Δείτε την αναγνώριση εδώ

Δομή της Εξέτασης

Οι εξετάσεις ΤΙΕ αποτελούνται από 2 μέρη: α) Προφορική Εξέταση: εξετάζονται & αξιολογούνται οι ικανότητες παραγωγής & κατανόησης προφορικού λόγου (Speaking & Listening) και β) Γραπτή Εξέταση: εξετάζονται & αξιολογούνται οι ικανότητες παραγωγής & κατανόησης γραπτού λόγου (Writing & Reading)

Καινοτομία

Το ΤΙΕ είναι η μοναδική εξέταση που προωθεί τη χρήση αυθεντικού υλικού από τον υποψήφιο. Και στα 2 μέρη της εξέτασης TIE, οι υποψήφιοι καλούνται να χρησιμοποιήσουν 3 εργασίες που έχουν προετοιμάσει πριν την εξέταση (Prepared Tasks). Στο πλαίσιο των 3 αυτών εργασιών, οι υποψήφιοι έχουν το πλεονέκτημα να επιλέξουν το περιεχόμενο των εργασιών τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την εξέτασή τους.

Αποτελέσματα εξέτασης

Στο TIE οι υποψήφιοι δε λαμβάνουν αριθμητική βαθμολογία, αλλά κατατάσσονται σε επίπεδο γλωσσομάθειας από Α1 έως C2 ανάλογο με την επίδοσή τους και σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Γλωσσών. 

6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ExpertinDanas

Στο ExpertinDanas αγαπάμε την εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση! Μέσα από τα σύγχρονα εκπαιδευτικά μας προγράμματα θα αποκτήσεις γνώσεις, δεξιότητες, ικανότητες και την ανάλογη εμπειρία, για να ξεχωρίσεις στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Αποστολή μας η επαγγελματική σου εξέλιξη και επιτυχία!

1. Συμβουλευτική και Personal Branding

Με ατομικές συνεδρίες σχεδιάζουμε το προφίλ σου και προτείνουμε το κατάλληλο για σένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Συντάσσουμε το βιογραφικό σου με σύγχρονα πρότυπα,  δημιουργούμε το προφίλ σου στο LinkedIn, σε καθοδηγούμε στην αναζήτηση εργασίας και σε προετοιμάζουμε για μία επιτυχημένη συνέντευξη επιλογής.

2. Τρόποι εκπαίδευσης (360ο)

Ζήσε μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία! Με προγράμματα που σχεδιάστηκαν σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις στην εκπαίδευση ενηλίκων, που αξιοποιούν την ομαδική εργασία, το role play, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουν τις ψηφιακές σου δεξιότητες.

3. Η ομάδα μας

Το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό σου παρέχουν συνεχή υποστήριξη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και όλα όσα χρειάζεσαι σε κάθε στάδιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

4. Σύγχρονο ψηφιακό υλικό

Η ομάδα μας έχει δημιουργήσει και συνεχώς εξελίσσει πρωτότυπο ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό το οποίο περιλαμβάνει βιντεοπαρουσιάσεις, διαδραστικά κουίζ, τεστ και σημειώσεις.

5. Βεβαιώσεις και πιστοποιήσεις

Συνεργαζόμαστε με μεγάλους και αξιόπιστους φορείς πιστοποίησης και σου παρέχουμε αναγνωρισμένα πιστοποιητικά και βεβαιώσεις ολοκλήρωσης σπουδών σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας μας από τον ΕΟΠΠΕΠ – Υπουργείο Παιδείας (ΦΕΚ.3166/Β’/19-07-2021).

6. Support

Σε υποστηρίζουμε στην εγκατάσταση των απαιτούμενων προγραμμάτων, στη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και του ψηφιακού υλικού καθ’ όλη τη διάρκεια.

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Παρακολούθησα το ταχύρυθμο τμήμα Αγγλικών ενηλίκων Lower του ExpertinDanas και τα κατάφερα! Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή , επιμονή και προσήλωση στο στόχο! Ποτέ δεν είναι αργά για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας!

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να αποκτήσεις εύκολα, γρήγορα και οικονομικά Πιστοποίηση ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων!

  Αποδέχομαι την πολιτική δεδομένων

  Μοιράσου το: