Είσαι επαγγελματίας τεχνίτρια νυχιών και δυσκολεύεσαι να κάνεις babyboomer και marble effect; Ψάχνεις τον τρόπο να φτιάξεις ένα άψογο γαλλικό εύκολα και γρήγορα;  Τότε αυτό το webinar είναι για σένα.

Παρακολούθησε το Webinar Dual Forms Designs του ExpertinDanas και μάθε πώς να εφαρμόσεις τις πιο hot τάσεις της ονυχοπλαστικής πετυχαίνοντας άψογο τελικό αποτέλεσμα με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Τι θα μάθεις

Με την συμμετοχή σου σε αυτό το webinar θα μάθεις να κάνεις εύκολα babyboomer, marble effect αλλά και ολόσωστο γαλλικό χρησιμοποιώντας μόνο ένα καλούπι, στο μισό χρόνο απ’ όσο χρειαζόσουν μέχρι σήμερα για να εφαρμόσεις αυτές τις τεχνικές. Μην μένεις στα παλιά, μάθε τα πάντα γύρω από τις νέες τεχνικές και εντυπωσίασε τις πελάτισσές σου.

Μαζί μας θα μάθεις την τεχνική των dual forms εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά!

ΕΥΚΟΛΑ

Με τα dual forms θα καταφέρεις να μειώσεις στο μισό τον χρόνο που χρειαζόσουν μέχρι σήμερα για να εφαρμόσεις αυτές τις τεχνικές. Παρακολούθησε το σεμινάριο από την άνεση του σπιτιού σου και εντυπωσίασε τις πελάτισσές σου.

ΓΡΗΓΟΡΑ

Το webinar γίνεται μια φορά και έχει διάρκεια 3 ώρες, καλύπτοντας πλήρως όλα όσα θα ήθελες να μάθεις για τις πιο hot τεχνικές στο μανικιούρ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Παρακολούθησε το webinar και μάθε πώς να κάνεις άψογα babyboomer, marble effect και γαλλικό με την χρήση των dual forms μόνο με 20 ευρώ.

EXTRA TIP

Παρακολουθώντας το webinar Dual Forms Designs, σου δίνεται η δυνατότητα ένταξης σε κλειστή ομάδα μαθητών – σπουδαστών του ExpertinDanas, για να μαθαίνεις πρώτη τα νέα σεμινάρια, να ανταλλάσσεις ιδέες με συναδέλφους, να λύνεις τυχόν απορίες που σε προβληματίζουν αλλά και να διαβάζεις ευχάριστα και σημαντικά άρθρα που αφορούν τον τομέα της ονυχοπλαστικής.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη παρακάτω φόρμα και σπούδασε δίπλα μας για να γίνεις η καλύτερη!

|