Είσαι επαγγελματίας τεχνήτρια νυχιών και θέλεις να μειώσεις στο μισό τον χρόνο που χρειαζόσουν μέχρι σήμερα για να κάνεις επέκταση; Είσαι αρχάρια και θέλεις να μάθεις πώς να προσφέρεις ένα άψογο και επαγγελματικό αποτέλεσμα στους πελάτες σου; Θέλεις απλά να αποκτήσεις γνώσεις για οτιδήποτε καινούριο υπάρχει στον κόσμο της ονυχοπλαστικής; Τότε αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε εσένα!

Τι θα μάθεις

Εισαγωγή – τι είναι τα dual forms και πώς χρησιμοποιούνται

Επέκταση και συντήρηση με τη χρήση των dual forms

Τεχνική με ελάχιστο λιμάρισμα

Πώς επιλέγω το κατάλληλο μέγεθος

4 σχήματα (square, coffin, almond, stiletto)

Πώς αλλάζω εύκολα σχήμα στα καλούπια

Τα συχνότερα λάθη και πώς να τα αποφύγεις

Ορθός τρόπος χρήσης σε ανοδικά και καθοδικά νύχια αλλά και νύχια με μεγάλη φυσική καμπύλη

Βαφή πολύ κοντά στα επωνύχια

Μαζί μας θα μάθεις την τεχνική των dual forms εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά!

ΕΥΚΟΛΑ

Ποτέ ξανά η επέκταση δεν ήταν τόσο εύκολη – αποτέλεσμα πολύ κοντά στο φυσικό νύχι. Παρακολούθησε το σεμινάριο από την άνεση του σπιτιού σου.

ΓΡΗΓΟΡΑ

Το webinar γίνεται μια φορά και έχει διάρκεια 3 ώρες, καλύπτοντας πλήρως όλα όσα θα ήθελες να μάθεις για αυτή την τεχνική. Με τα dual forms θα καταφέρεις να μειώσεις στο μισό τον χρόνο που χρειαζόσουν μέχρι σήμερα για να κάνεις επέκταση.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Παρακολούθησε το σεμινάριο μας και μάθε τα πάντα για τον τρόπο χρήσης των dual forms μόνο με 40 ευρώ. Με την συμμετοχή σου σε αυτό το webinar κερδίζεις αυτόματα 10% έκπτωση για να παρακολουθήσεις το επόμενο σεμινάριο dual forms designs στο οποίο θα μάθεις να κάνεις εύκολα babyboomer, marble effect αλλά και ολόσωστο γαλλικό χρησιμοποιώντας μόνο ένα καλούπι.

Μαθαίνοντας την τεχνική των dual forms μαζί μας, σου δίνεται η δυνατότητα ένταξης σε κλειστή ομάδα μαθητών – σπουδαστών του Expertindanas, για να μαθαίνεις πρώτη να νέα σεμινάρια, να ανταλλάσσεις ιδέες με συναδέλφους , να λύνεις τυχόν απορίες που σε προβληματίζουν αλλά και να διαβάζεις ευχάριστα και σημαντικά άρθρα που αφορούν τον τομέα της ονυχοπλαστικής.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη παρακάτω φόρμα και σπούδασε δίπλα μας για να γίνεις η καλύτερη!

|