Ο Δημήτρης Κουζούμης σε συνεργασία με το ΚΔΒΜ Expertindanas ανακοινώνουν την έναρξη εργαστηρίου δημιουργικής γραφής ενηλίκων στις 24/10/2021.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε ενήλικες οι οποίοι θέλουν να μάθουν τον εσωτερικό τρόπο λειτουργίας των ιστοριών και πώς να γράφουν τις δικές τους ιστορίες εμπνεόμενοι από προσωπικά βιώματα, επιθυμίες ή προβληματισμούς. Πρόκειται για ένα ασφαλές περιβάλλον έκφρασης και δημιουργίας.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα εστιάσουν στην παιδαγωγική και ψυχολογική αξία της γραφής και της αφήγησης ιστοριών. Θα μάθουν τα κοινά μοτίβα πίσω από κάθε μορφή ιστορίας, πώς να δημιουργούν δικούς τους φανταστικούς κόσμους και χαρακτήρες καθώς και τη σύνδεση της γραφής με τις υπόλοιπες τέχνες.

Επιπλέον θα γνωρίσουν καλύτερα μέσα από τα μαθήματα τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους, θα αλλάξει ο τρόπος ανάγνωσής τους ενώ παράλληλα ο γραπτός τους λόγος θα είναι περισσότερο δομημένος.

expertindanas δημιουργική γραφή

Εισηγηής: Δημήτρης Κουζούμης

Ο Δημήτρης Κουζούμης γεννήθηκε το 1992 στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. και μεταπτυχιακός φοιτητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Θέμα της μεταπτυχιακής του διατριβής είναι η αφήγηση ιστοριών.

Επιπλέον έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μεταπτυχιακών ειδικεύσεων με θέμα τη δημιουργική γραφή με φορέα το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών καθώς και παρεμφερή σεμινάρια επάνω στα παραμύθια και την ψυχολογία, τη δημιουργικότητα και τη δραματοθεραπεία από ιδιωτικούς φορείς.

Έχει εκδώσει μέχρι στιγμής 3 βιβλία με τις εκδόσεις Οσελότος και έχει συμμετάσχει με το παραμύθι του ‘’Το χαρισματικό Ναυτάκι’’ σε συλλογή παραμυθιών των εκδόσεων Frog. Επίσης το 2018 ήταν εισηγητής εργαστηρίου δημιουργικής γραφής για παιδιά σε σχολική μονάδα.

Πρόγραμμα: Κυριακή 18.30 – 20.30

Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής: 6974006158

|