Excel Advanced For Business

Μάθε όλες τις προχωρημένες λειτουργίες του Excel για να χειρίζεσαι με ευκολία τεράστια φύλλα εργασίας με πολλά δεδομένα

Παρακολούθησε το ολοκληρωμένο Σεμινάριο Excel Advanced for Business του ExpertinDanas που σου προσφέρει όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεσαι για να είσαι αποτελεσματικός/η και παραγωγικός/η στη δουλειά σου.

ΕύκολαΓρήγορα & Οικονομικά! 

Το σεμινάριο σχεδιάστηκε για όσους χρησιμοποιούν ήδη το Excel ως βασικό εργαλείο, έχουν ήδη κατακτήσει τις βασικές δεξιότητες και επιθυμούν να αποκτήσουν πιο προηγμένες δεξιότητες

 • Τύποι και απόλυτες αναφορές κελιών
 • Προχωρημένες Συναρτήσεις
 • Ταξινόμηση – Διαχείριση & Φιλτράρισμα δεδομένων
 • Μορφοποίηση υπο όρους (conditional formatting)
 • Επικύρωση δεδομένων
 • Συγκεντρωτικοί Πίνακες (Pivot tables)
 • Μακροεντολές

Διά ζώσης

Με φυσική παρουσία στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας.

Σύγχρονη εξ’ αποστάσεως

Μαθήματα με πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκατάρτησης  σε πραγματικό χρόνο  με καθηγητή.

Ασύγχρονο εξ’ αποστάσεως

Ε-Learning με βιντεοσκοπημένα μαθήματα σχεδιασμένα για όσους αναζητούν πλήρη ευελιξία.

Μικτή διδασκαλία

Σύγχρονη και ασύγχρονη εξ’ αποστάσεως διδασκαλία με  παρακολούθηση από καθηγητή.

Παρακολούθησε το εξειδικευμένο πρόγραμμα Excel Advanced for Business και απογείωσε την καριέρα σου!

ΕΥΚΟΛΑ

 • Το  πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να εμπλουτίσουν τη γνώση τους στο Ms Excel για να γίνουν πιο αποδοτικοί στην εργασία τους αλλά και σε όσους θέλουν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους .
 • Η μεταδοτικότητα των καθηγητών και το εκπαιδευτικό υλικό οδηγούν στην αποτελεσματική εκμάθηση του Excel Advanced for Business με τον πιο εύκολο και ευχάριστο τρόπο!

ΓΡΗΓΟΡΑ

 • Τα μαθήματα διαρκούν 1 μήνα και γίνονται 2 φορές την εβδομάδα από 2 ώρες.
 • Το πρόγραμμα συνδυάζει εξ’ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκατάρτιση και πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης.
 • Με την ολοκλήρωση του προγράμματος αποκτάτε Βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης.

OIKONOMIKA

 • Το πρόγραμμα κοστίζει 200€ και τα δίδακτρα καταβάλλονται σε 2 δόσεις.
 • Με την εγγραφή στο πρόγραμμα καταβάλλεται το ποσό των 100€ ενώ η εξόφληση γίνεται την τελευταία εβδομάδα των μαθημάτων.

6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ EXPERTINDANAS

Στο ExpertinDanas αγαπάμε την εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση! Μέσα από τα σύγχρονα εκπαιδευτικά μας προγράμματα θα αποκτήσεις γνώσεις, δεξιότητες, ικανότητες και την ανάλογη εμπειρία, για να ξεχωρίσεις στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Αποστολή μας η επαγγελματική σου εξέλιξη και επιτυχία!

1. Συμβουλευτική και Personal Branding

Με ατομικές συνεδρίες σχεδιάζουμε το προφίλ σου και προτείνουμε το κατάλληλο για σένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Συντάσσουμε το βιογραφικό σου με σύγχρονα πρότυπα,  δημιουργούμε το προφίλ σου στο LinkedIn, σε καθοδηγούμε στην αναζήτηση εργασίας και σε προετοιμάζουμε για μία επιτυχημένη συνέντευξη επιλογής.

2. Τρόποι εκπαίδευσης (360ο)

Ζήσε μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία! Με προγράμματα που σχεδιάστηκαν σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις στην εκπαίδευση ενηλίκων, που αξιοποιούν την ομαδική εργασία, το role play, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουν τις ψηφιακές σου δεξιότητες.

3. Η ομάδα μας

Το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό σου παρέχουν συνεχή υποστήριξη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και όλα όσα χρειάζεσαι σε κάθε στάδιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

4. Σύγχρονο ψηφιακό υλικό

Η ομάδα μας έχει δημιουργήσει και συνεχώς εξελίσσει πρωτότυπο ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό το οποίο περιλαμβάνει Βιντεοπαρουσιάσεις, διαδραστικά Quiz, Tests και σημειώσεις.

5. Βεβαιώσεις και πιστοποιήσεις

Συνεργαζόμαστε με μεγάλους και αξιόπιστους φορείς πιστοποίησης και σου παρέχουμε αναγνωρισμένα πιστοποιητικά και βεβαιώσεις ολοκλήρωσης σπουδών σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας μας από τον ΕΟΠΠΕΠ – Υπουργείο Παιδείας (ΦΕΚ.3166/Β’/19-07-2021).

6. Support

Σε υποστηρίζουμε στην εγκατάσταση των απαιτούμενων προγραμμάτων, στη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και του ψηφιακού υλικού καθ’ όλη τη διάρκεια.

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Παρακολούθησα το Το Σεμινάριο «Excel Advanced for Business» του ExpertinDanas  και πήρα όλες τις γνώσεις που χρειαζόμουν στη δουλειά μου. Η καθηγήτρια ήταν εξαιρετική, είχε μεταδοτικότητα και με βοήθησε σε σύντομο χρονικό διάστημα να αφομοιώσω όλη τη γνώση! Ήταν ότι χρειαζόμουν στη δουλειά μου. Το συστήνω ανεπιφύλακτα!

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να αποκτήσεις εύκολα, γρήγορα και οικονομικά αναγνωρισμένη Πιστοποίηση !

  Αποδέχομαι την πολιτική δεδομένων