Γερμανικά Ενηλίκων

Μάθε να μιλάς Γερμανικά με τη σωστή προφορά και απόκτησε αναγνωρισμένη πιστοποίηση για ΑΣΕΠ – Δημόσιο & Ιδιωτικό τομέα

Παρακολούθησε τα σεμινάρια Γερμανικών ενηλίκων του ExpertinDanas και απόκτησε πτυχίο Γερμανικών εύκολαγρήγοραοικονομικά! 

✓ Μεγιστοποίησε τις δυνατότητές σου στον επαγγελματικό τομέα
✓ Άνοιξε προοπτικές για μια διεθνή καριέρα

Το πρόγραμμα έχει σαν στόχο οι συμμετέχοντες να αναπτύξουν ευχέρεια λόγου στα Γερμανικά στο βαθμό που επιθυμούν.  Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους εκείνους που θέλουν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στη Γερμανική γλώσσα, καθώς και σε εκείνους που σκοπεύουν να φύγουν στο εξωτερικό για σπουδές  ή εργασία σε Γερμανόφωνες χώρες και θέλουν να εξοικειωθούν με τη γλώσσα.

Διά ζώσης

Με φυσική παρουσία στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας.

Σύγχρονη εξ’ αποστάσεως

Μαθήματα με πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκατάρτησης  σε πραγματικό χρόνο  με καθηγητή.

Ασύγχρονο εξ’ αποστάσεως

Ε-Learning με βιντεοσκοπημένα μαθήματα σχεδιασμένα για όσους αναζητούν πλήρη ευελιξία.

Μικτή διδασκαλία

Σύγχρονη και ασύγχρονη εξ’ αποστάσεως διδασκαλία με  παρακολούθηση από καθηγητή.

Τα ταχύρρυθμα προγράμματα Γερμανικών ενηλίκων του Expertindanas
θα σε βοηθήσουν να μάθεις σωστά τη γλώσσα, την προφορά της και θα σε προετοιμάσουν κατάλληλα για τις εξετάσεις πιστοποίησης του GOETHE, του κρατικού πτυχίου γλωσσομάθειας ή του ÖSD

Η καθηγήτρια έχει μεγαλώσει στη Γερμανία και έχει σπουδάσει εκεί Γερμανική φιλολογία.

ΕΥΚΟΛΑ

  • Με την πρωτοποριακή μέθοδο του κέντρου μας θα μπορείς να μιλάς με τη σωστή προφορά και να χρησιμοποιείς τη γλώσσα με μεγάλη ευκολία!
  • Το πρόγραμμα οδηγεί σε σε αναγνωρισμένη πιστοποίηση του Γερμανικού Ινστιτούτο Goethe ή του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας ή του Αυστριακού Οργανισμού ÖSD

ΓΡΗΓΟΡΑ

  • Τα μαθήματα διαρκούν 8 μήνες για το Α1-Α2, 5 μήνες για το Β1 και 6 μήνες για το Β2. Γίνονται 2 φορές την εβδομάδα από 2 εκπαιδευτικές ώρες.
  • Το πρόγραμμα Γερμανικών ενηλίκων παρέχεται με εξ’ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκατάρτιση και παρέχεται ψηφιακό υλικό και ψηφιακή πλατφόρμα οργάνωσης του διαβάσματος του μαθητή.

OIKONOMIKA

  • Τα μαθήματα κοστίζουν μόνο 80€ το μήνα για το επίπεδο Α1 Α2, ενώ τα εξέταστρα ποικίλλουν ανάλογα με τον φορέα.
  • Το πρόγραμμα ταχύρρυθμης εκμάθησης Γερμανικής Γλώσσας προωθεί την αποτελεσματική εκμάθηση της προφορικής και γραπτής επικοινωνίας, μέσω καινοτόμων διδακτικών διαδικασιών και οδηγεί σε εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις πτυχίων Γλωσσομάθειας.

6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ EXPERTINDANAS

Στο ExpertinDanas αγαπάμε την εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση! Μέσα από τα σύγχρονα εκπαιδευτικά μας προγράμματα θα αποκτήσεις γνώσεις, δεξιότητες, ικανότητες και την ανάλογη εμπειρία, για να ξεχωρίσεις στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Αποστολή μας η επαγγελματική σου εξέλιξη και επιτυχία!

1. Συμβουλευτική και Personal Branding

Με ατομικές συνεδρίες σχεδιάζουμε το προφίλ σου και προτείνουμε το κατάλληλο για σένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Συντάσσουμε το βιογραφικό σου με σύγχρονα πρότυπα,  δημιουργούμε το προφίλ σου στο LinkedIn, σε καθοδηγούμε στην αναζήτηση εργασίας και σε προετοιμάζουμε για μία επιτυχημένη συνέντευξη επιλογής.

2. Τρόποι εκπαίδευσης (360ο)

Ζήσε μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία! Με προγράμματα που σχεδιάστηκαν σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις στην εκπαίδευση ενηλίκων, που αξιοποιούν την ομαδική εργασία, το role play, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουν τις ψηφιακές σου δεξιότητες.

3. Η ομάδα μας

Το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό σου παρέχουν συνεχή υποστήριξη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και όλα όσα χρειάζεσαι σε κάθε στάδιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

4. Σύγχρονο ψηφιακό υλικό

Η ομάδα μας έχει δημιουργήσει και συνεχώς εξελίσσει πρωτότυπο ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό το οποίο περιλαμβάνει Βιντεοπαρουσιάσεις, διαδραστικά Quiz, Tests και σημειώσεις.

5. Βεβαιώσεις και πιστοποιήσεις

Συνεργαζόμαστε με μεγάλους και αξιόπιστους φορείς πιστοποίησης και σου παρέχουμε αναγνωρισμένα πιστοποιητικά και βεβαιώσεις ολοκλήρωσης σπουδών σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας μας από τον ΕΟΠΠΕΠ – Υπουργείο Παιδείας (ΦΕΚ.3166/Β’/19-07-2021).

6. Support

Σε υποστηρίζουμε στην εγκατάσταση των απαιτούμενων προγραμμάτων, στη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και του ψηφιακού υλικού καθ’ όλη τη διάρκεια.

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Παρακολούθησα το πρόγραμμα Γερμανικών του Expertindanas και πήρα πολλά εφόδια και γνώσεις. Το πρόγραμμα και ο τρόπος διδασκαλίας κάλυψαν κάθε μου ανάγκη και για αυτό το θεωρώ ιδανικό γαι όποιον θέλει να κατακτήσει το εφόδιο της Γερμανικής γλώσσας.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να συμμετέχεις στο Σεμινάριο Γερμανικών Ενηλίκων του Expertindanas και εμπλούτισε το βιογραφικό σου!

    Αποδέχομαι την πολιτική δεδομένων