Η αγορά εργασίας σήμερα απαιτεί πολλές δεξιότητες και μία από αυτές είναι η γνώση του τυφλού συστήματος πληκτρολόγησης. Είναι γεγονός πως την δεξιότητα αυτή δεν την γνωρίζουν πολλοί, πράγμα το οποίο καθιστά αυτόματα τους γνώστες ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς.

 

Όταν μάθει κάποιος να πληκτρολογεί σωστά κοιτάει την οθόνη και όχι το πληκτρολόγιο. Έτσι διορθώνει άμεσα τα λάθη κυρίως όμως πληκτρολογεί γρήγορα και είναι πιο παραγωγικός ενώ κουράζεται πολύ λιγότερο καθώς τα χέρια του δεν κινούνται σε όλα τα μέρη του πληκτρολογίου.

 

Στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ExpertinDanas μπορείς να μάθεις με μεγάλη ευκολία να πληκτρολογείς γρήγορα και σωστά μέσα από  το πρόγραμμα εκμάθησης του τυφλού συστήματος πληκτρολόγησης. Το πρόγραμμα παρέχεται τόσο δια ζώσης όσο και εξ’ αποστάσεως και διαρκεί ένα με δύο μήνες ανάλογα με τον χρόνο που μπορεί να αφιερώσει κάποιος στην πρακτική άσκηση ενώ οδηγεί προαιρετικά σε on line εξετάσεις πιστοποίησης από αναγνωρισμένο φορέα.   

 

Στο ExpertinDanas σε βοηθάμε να ξεχωρίσεις στην αγορά εργασίας. Περισσότερες πληροφορίες για το τυφλό σύστημα πληκτρολόγησης μπορείς να βρεις ΕΔΩ. Εναλλακτικά μπορείς να τηλεφωνήσεις στο 23940 25472.

 

Πληροφορίες για εκπαιδευτικά προγράμματα που θα βοηθήσουν την καριέρα σου μπορείς να βρεις ΕΔΩ.