Ρωσικά ενηλίκων
Ρωσικά ενηλίκων – πτυχίο Ρωσικής γλώσσας στο expertindanas

Στις σημερινές ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές συνθήκες οι οκονομικές μονάδες, είτε πρόκειται για άτομα είτε για επιχειρήσεις, οφείλουν, αν θέλουν να επιβιώσουν, να κοιτούν προς το μέλλον.

Ο κορωνοϊός σίγουρα δεν θα υπάρχει στη ζωή μας για πάντα. Ποιό είναι το αύριο και προς τα που θα κινηθεί η οικονομία;

Ποιές είναι οι ικανότητες – δεξιότητες που πρέπει, μια επιχείρηση ή ένας εγαζόμενος, να προσθέσει στο βιογραφικό του για να μπορεί να επεκτείνει τις δραστηριότητες του και τελικά να επιτύχει την πολυπόθητη μεγέθυνση;

Η εκμάθηση μιας γλώσσας όπως τα Ρωσικά σίγουρα είναι μια απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα. Είναι μια δεξιότητα που θα διαφοροποιήσει έναν υποψήφιο για μια θέση εργασίας από κάποιον άλλο. Είναι μια δεξιότητα που θα οδηγήσει μια επιχείρηση να ανοίξει τις δραστηριότητες της σε άλλο πελατολόγιο και άλλους τομείς.

Σε κάθε περίπτωση είναι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα που μπορεί να οδηγήσει σε σίγουρη επαγγελματική αποκατάση αν πρόκειται για εργαζόμενο ή σε αύξηση του τζίρο και σε καλύτερες υπηρεσίες αν πρόκειται για επιχείρηση.

Πόσο δύσκολο είναι; Πόσο χρόνο χρειάζεται και ποια προσπάθεια πρέπει να καταβληθεί;

Οι απαντήσεις βρίσκονται στο πρόγραμμα Ρωσικών ενηλίκων του ExpertinDanas που είναι ιδιαίτερα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των ενηλίκων (έλλειψη χρόνου, εμπόδια στη μάθηση).

Μάθε περισσότερα για το πρόγραμμα του ExpertinDanas και την Ρωσική γλώσσα ΕΔΩ. Ρώτησε, συγκέντρωσε πληροφορίες στο 23940 25472 και κάνε το επόμενο σίγουρο επαγγελματικο σου βήμα.

https://www.youtube.com/watch?v=-8XAe1Dr4o8