Ιταλικά Ενηλίκων

Μάθε Ιταλικά και πάρε αναγνωρισμένη πιστοποίηση για ΑΣΕΠ και δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα

Παρακολούθησε το ταχύρρυθμο πρόγραμμα Ιταλικών ενηλίκων στο ExpertinDanas. Τα Ιταλικά είναι μία από τις πιο εύηχες γλώσσες του κόσμου και δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες κατά την εκμάθηση, αφού είναι απόλυτα ταιριαστή με την ελληνική γλώσσα και κουλτούρα!

Είναι από τις λίγες γλώσσες που μπορεί να μάθει κάποιος σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα και οι εξετάσεις από φορείς πιστοποίησης διεξάγονται αρκετές φορές το χρόνο.

Τα Ιταλικά είναι μια ισχυρή γλώσσα για την Ελλάδα στον εκπαιδευτικό, στον τουριστικό αλλά και εμπορικό τομέα . Η πιστοποίηση στην Ιταλική γλώσσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μοριοδότησεις στο ΑΣΕΠ, στο δημόσιο και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στον ιδιωτικό τομέα.

Διά ζώσης

Με φυσική παρουσία στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας.

Σύγχρονη εξ’ αποστάσεως

Μαθήματα με πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκατάρτησης  σε πραγματικό χρόνο  με καθηγητή.

Ασύγχρονο εξ’ αποστάσεως

Ε-Learning με βιντεοσκοπημένα μαθήματα σχεδιασμένα για όσους αναζητούν πλήρη ευελιξία.

Μικτή διδασκαλία

Σύγχρονη και ασύγχρονη εξ’ αποστάσεως διδασκαλία με  παρακολούθηση από καθηγητή.

ΕΥΚΟΛΑ

  • Με την πρωτοποριακή μέθοδο του κέντρου μας θα μπορείς να μιλάς και να γράφεις τη γλώσσα σωστά και θα πετύχεις και στις εξετάσεις! Παρέχεται ψηφιακό υλικό και ψηφιακή πλατφόρμα οργάνωσης του διαβάσματος των μαθητών.
  • Η καθηγήτρια είναι απόφοιτη Ιταλικής φιλολογίας με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία της γλώσσας.

ΓΡΗΓΟΡΑ

  • Τα μαθήματα καλύπτουν τα επίπεδα Α1 – C2. Κάθε επίπεδο ολοκληρώνεται σε περίπου 4 μήνες και τα μαθήματα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα.
  • Επίσης το πρόγραμμα παρέχεται δια ζώσης αλλά και με εξ’ αποστάσεως σύγχρονη διδασκαλία με καθηγήτρια από την άνεση του σπιτιού σου!

OIKONOMIKA

  • Τα μαθήματα ξεκινούν από 70€ το μήνα, ενώ τα εξέταστρα ποικίλλουν ανάλογα με τον φορέα πιστοποίησης.
  • Οι εξετάσεις για την πιστοποίηση διεξάγονται τον Νοέμβριο, τον Μάϊο ή τον Ιούνιο ανάλογα με τον φορέα πιστοποίησης (ΚΠΓ, CELI, PLIDA,CILS, DIPLOMA)

6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ EXPERTINDANAS

Στο ExpertinDanas αγαπάμε την εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση! Μέσα από τα σύγχρονα εκπαιδευτικά μας προγράμματα θα αποκτήσεις γνώσεις, δεξιότητες, ικανότητες και την ανάλογη εμπειρία, για να ξεχωρίσεις στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Αποστολή μας η επαγγελματική σου εξέλιξη και επιτυχία!

1. Συμβουλευτική και Personal Branding

Με ατομικές συνεδρίες σχεδιάζουμε το προφίλ σου και προτείνουμε το κατάλληλο για σένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Συντάσσουμε το βιογραφικό σου με σύγχρονα πρότυπα,  δημιουργούμε το προφίλ σου στο LinkedIn, σε καθοδηγούμε στην αναζήτηση εργασίας και σε προετοιμάζουμε για μία επιτυχημένη συνέντευξη επιλογής.

2. Τρόποι εκπαίδευσης (360ο)

Ζήσε μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία! Με προγράμματα που σχεδιάστηκαν σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις στην εκπαίδευση ενηλίκων, που αξιοποιούν την ομαδική εργασία, το role play, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουν τις ψηφιακές σου δεξιότητες.

3. Η ομάδα μας

Το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό σου παρέχουν συνεχή υποστήριξη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και όλα όσα χρειάζεσαι σε κάθε στάδιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

4. Σύγχρονο ψηφιακό υλικό

Η ομάδα μας έχει δημιουργήσει και συνεχώς εξελίσσει πρωτότυπο ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό το οποίο περιλαμβάνει Βιντεοπαρουσιάσεις, διαδραστικά Quiz, Tests και σημειώσεις.

5. Βεβαιώσεις και πιστοποιήσεις

Συνεργαζόμαστε με μεγάλους και αξιόπιστους φορείς πιστοποίησης και σου παρέχουμε αναγνωρισμένα πιστοποιητικά και βεβαιώσεις ολοκλήρωσης σπουδών σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας μας από τον ΕΟΠΠΕΠ – Υπουργείο Παιδείας (ΦΕΚ.3166/Β’/19-07-2021).

6. Support

Σε υποστηρίζουμε στην εγκατάσταση των απαιτούμενων προγραμμάτων, στη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και του ψηφιακού υλικού καθ’ όλη τη διάρκεια.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να συμμετέχεις στο Σεμινάριο Γερμανικών Ενηλίκων του Expertindanas και εμπλούτισε το βιογραφικό σου!

    Αποδέχομαι την πολιτική δεδομένων