ExpertinDanas - Αγγλικά Ενηλίκων Αρχαρίων/ Λαγκαδάς| Προσφορά 70€


ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΡΧΑΡΙΩΝ (A1-Β2 = 8μηνο)


Περιγραφή:

Εσείς μιλάτε Αγγλικά; Μήπως ανήκετε σε αυτούς που έκαναν Αγγλικά στην παιδική - εφηβική ηλικία και τα παράτησαν; Μήπως νομίζετε ότι είναι πλέον αργά;  Τώρα σας δίνετε η δυνατότητα μέσα σε ένα 8μηνο με ένα πρόγραμμα αποκλειστικά για ενήλικες να μάθετε εύκολα γρήγορα και ευχάριστα την αγγλική γλώσσα. Επίσης αποκτήστε αναγνωρισμένη πιστοποίηση, απαραίτητο προσόν στην αγορά εργασίας σε ένα ευρύτατο φάσμα επιχειρήσεων τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα

Απευθύνεται:

Σε άτομα που έχουν ελάχιστη ή και καθόλου γνώση της γλώσσας. Στο τέλος των μαθημάτων ο εκπαιδευόμενος θα είναι σε θέση να παρουσιάζει τον εαυτό του, να θέτει ερωτήσεις για καθημερινά θέματα και να απαντάει ανάλογα. Θα αποκτήσει την ικανότητα να επικοινωνεί σε απλές καθημερινές περιστάσεις, ανταλλάσσοντας πληροφορίες για οικεία και συνηθισμένα θέματα

Το τμήμα οδηγεί στην απόκτηση πιστοποίησης Β1 ή συνεχίζει στο 2ο επίπεδο στο τμήμα Β2:  • Το Test of Interactive English (TIE) είναι το πιο σύγχρονο, καινοτόμο και φιλικό πιστοποιητικό Αγγλικής γλώσσας για τον υποψήφιο, στη χώρα μας. Απονέμεται από το Gatehouse Awards, Awarding Body του Ηνωμένου Βασιλείου που είναι διαπιστευμένο από το OFQUAL. Ο σχεδιασμός του TIE βασίζεται σε όλες τις σύγχρονες παραδοχές της επιστήμης της γλωσσολογίας και του testing, όπως αυτές καταγράφονται στην τελευταία αναθεώρηση του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις γλώσσες (CEFR). Οι εξετάσεις διεξάγονται κάθε μήνα και κοστίζουν 160€.


  • Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας B1 - Το ΚΠΓ αναγνωρίζεται από το ΑΣΕΠ και οι  εξετάσεις διεξάγονται δύο φορές το χρόνο κάθε Μάιο και κάθε Νοέμβριο. Η εξέταση για τα επίπεδα Β1 και Β2 πραγματοποιείται με ενιαίο διαβαθμισμένο τεστ.
Πιστοποίηση Αγγλικής Γλώσσας Βάσει του Ενιαίου Ευρωπαϊκού ΠλαισίουΕυρωπαϊκό πλαίσιο γλωσσών

ΑΣΕΠ Μόρια

Β1

Μέτρια γνώση: 10 μόρια

Β2

Καλή γνώση: 30 μόρια

C1

Πολύ καλή γνώση: 50 μόρια

C2

Άριστη γνώση: 70 μόρια


Γιατί να μας επιλέξετε:  • Τα προγράμματα μας είναι προσαρμοσμένα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ενήλικων μαθητών (έλλειψη χρόνου - εμπόδια στη μάθηση)


  • Δοκιμασμένη μέθοδος που περιλαμβάνει πλάνα μαθημάτων εμπλουτισμένα με οπτικοακουστικό υλικό και παιχνίδι ρόλων όπου οι μαθητές καλούνται να χρησιμοποιήσουν άμεσα τις γνώσεις που αποκτούν στη γλώσσα.

  • Τα βιβλία που διδάσκονται οι μαθητές προέρχονται από μεγάλους εκδοτικούς οίκους και οδηγούν σε κατακόρυφη πρόοδο και επιτυχία στις αντίστοιχες εξετάσεις.


Διάρκεια:

8 μήνες (Οκτώβριο – Μάιο), 4ωρες ανά εβδομάδαΈναρξη μαθημάτων:

29/9/2017  κάθε Τρίτη και Παρασκευή 19:30 – 21:00

.


Καθηγητής:

Τσιούλου Ράνια, Απόφοιτη Αγγλικής φιλολογίας με πολυετή πείραΚόστος:

 80€/μήνα

-10% Έκπτωση σε φοιτητές, ανέργους και σπουδαστές

-20% Έκπτωση για εφάπαξ καταβολή του ποσούΤο πρόγραμμα:

  • Δεν απαιτεί προϋπάρχουσα γνώση της γερμανικής  γλώσσας
  • Οδηγεί σε ανγνωρισμένη πιστοποίηση απο το ΑΣΕΠ και στο εξωτερικό 
  • Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να αναζητήσουν εργασία στη Γερμανία

Εκπαιδεύσου σε μας για να γίνεις καλύτερος

Τηλ. Επικοινωνίας: 23940 25472