Ρώμη, Μιλάνο, Βενετία! Τα Ιταλικά είναι μια γλώσσα ιδιαίτερα αγαπητή σε μας τους Έλληνες. Είναι η γλώσσα που μαθαίνουμε κυρίως μέσα από προγράμματα “Ιταλικά ενηλίκων” είτε δια ζώσης είτε εξ’ αποστάσεως στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα, γιατί μας αρέσει η ακουστική της και γιατί το πρώτο πράγμα που μας φέρνουν στο μυαλό είναι η μόδα, τα ταξίδια, η εκπαίδευση, ο πολιτισμός!

Τα Ιταλικά είναι η γλώσσα που μπορούμε να μάθουμε εύκολα και να πάρουμε και πιστοποίηση για να τη χρησιμοποιήσουμε για μοριοδότηση στο δημόσιο. Για τους φοιτητές είναι η γλώσσα που θα τους επιτρέψει να συμμετέχουν σε προγράμματα ανταλλαγής Erasmus! Κυρίως όμως μας αρέσουν γιατί τα Ιταλικά είναι μια γλώσσα σαν να τραγουδάς και μοιάζει να εκφράζει τη χαρά, τη λύπη και τον ενθουσιασμό μας!

Γιατί Ιταλικά στο ExpertinDanas

Εμείς στο ExpertinDanas προσφέρουμε εκπαίδευση προσαρμοσμένη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των ενηλίκων. Αυτό σημαίνει ότι  ο τρόπος που διδάσκεται η γλώσσα  προωθεί την ενεργό συμμετοχή τους, αξιοποιεί την προηγούμενη εμπειρία τους και οι απαιτήσεις σε χρόνο μελέτης είναι τόσες ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν.

Σε εμάς οι ενήλικες μαθαίνουν Ιταλικά εύκολα, γρήγορα και οικονομικά! Έχουμε αναπτύξει για τους ενήλικές μαθητές μας ψηφιακή πλατφόρμα οργάνωσης του διαβάσματός τους και έχουμε ενσωματώσει στη διδασκαλία της γλώσσας αυθεντικό ψηφιακό υλικό. Προσφέρουμε μια εμπειρία μαθήματος ευχάριστη και μοναδική είτε παρακολουθεί κάποιος το μάθημα δια ζώσης είτε εξ αποστάσεως.

Με αυστηρά ολιγομελή τμήματα για Ιταλικά ενηλίκων πετυχαίνουμε την εξατομικευμένη διδασκαλία και την αμεσότητα μεταξύ των έμπειρων καθηγητών μας και του κάθε σπουδαστή ξεχωριστά , προκειμένου να ανταποκριθούμε στις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες και να καλύψουμε τους στόχους του!

Για όλα τα παραπάνω, για να μάθεις να μιλάς Ιταλικά και να πάρεις εύκολα την πιστοποίηση έλα σε μας στο ExpertinDanas.

Περισσότερα άρθρα για την επαγγελματική σου εξέλιξη μπορείς να βρείς ΕΔΩ.

|