Το Κέντρο Δια Bίου Μάθησης Expertindanas έχοντας πολλά χρόνια εμπειρίας στην συμπλήρωση αιτήσεων για προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ σας ενημερώνει ότι μετά την προκήρυξη θέσεων για ΚΕΠ (που λήγει την Τρίτη 20/7/2021), ΔΕΔΔΗΕ, Λιμενικό και Πολεμικό Ναυτικό αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι να ανοίξει η προκήρυξη για τον διορισμό 11700 εκπαιδευτικών όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας.

 

Ακόμη  ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας  έχει προαναγγείλει την πρόσληψη 4000 μόνιμων νοσηλευτών μέσα στο Σεπτέμβριο, ενώ την πρόσληψη περίπου 550 μόνιμων υπαλλήλων, έχουν προαναγγείλει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθώς και το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

 

Για την ορθή συμπλήρωση της αίτησης σας  η εργασιακή σύμβουλος του Expertindanas αναλαμβάνει να σας καθοδηγήσει σε όλα τα στάδια της αίτησης. Επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 23940 25472 για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού.

 

Στις περισσότερες προκηρύξεις απαιτούμενο προσόν αποτελεί η κατοχή πιστοποίησης πληροφορικής καθώς και η γνώση Αγγλικής , Ιταλικής ή άλλης ξένης γλώσσας .

 

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την πολύχρονη εμπειρία και την αποτελεσματικότητα του Expertindanas για να αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα αναγνωρισμένη πιστοποίηση πληροφορικής.

 

Αποκτήστε αναγνωρισμένο πτυχίο Αγγλικών Lower & Proficiency σε μόλις 3 – 5 μήνες αλλά και πτυχίο Γερμανικών  Ιταλικών και Ρωσικών για επιπλέον μόρια.

Πεισσότερα άρθρα για την επαγγελματική εξέλιξη μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.