Πιστοποίηση για Ορθολογική Χρήση Φυτοφαρμάκων

Απόκτησε αναγνωρισμένη πιστοποίηση για να μπορείς να αγοράζεις φυτοφάρμακα και να έχεις άδεια ραντιστή!

Σύμφωνα µε το Εθνικό Σχέδιο ∆ράσης για την προστασία του ανθρώπου και του περιβάλλοντος, οι αγρότες υποχρεούνται να κατέχουν άδεια ψεκαστή  πιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων για να μπορούν να προμηθεύονται φυτοπροστατευτικά προϊόντα (αγορά γεωργικών φαρμάκων) εγκεκριμένα για επαγγελματική χρήση.

Πάρε πιστοποιητικό ραντίσματος και απόκτησε άδεια ψεκαστή, όπως ορίζει η νομοθεσία για την ορθολογική χρήση φυτοφαρμάκων

ΕΥΚΟΛΑ – ΓΡΗΓΟΡΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Διά ζώσης

Με φυσική παρουσία στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας.

Σύγχρονη εξ’ αποστάσεως

Μαθήματα με πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκατάρτησης  σε πραγματικό χρόνο  με καθηγητή.

Ασύγχρονο εξ’ αποστάσεως

Ε-Learning με βιντεοσκοπημένα μαθήματα σχεδιασμένα για όσους αναζητούν πλήρη ευελιξία.

Μικτή διδασκαλία

Σύγχρονη και ασύγχρονη εξ’ αποστάσεως διδασκαλία με  παρακολούθηση από καθηγητή.

Πάρε πιστοποιητικό ραντίσματος και απόκτησε άδεια ψεκαστή, όπως ορίζει η νομοθεσία για την ορθολογική χρήση φυτοφαρμάκων.

ΕΥΚΟΛΑ

  • Τα πιστοποιητικά για ορθολογική χρήση φυτοφαρμάκων  και άδειας ψεκαστή μετά από επιτυχή εξέταση των αγροτών σε εγκεκριμένα εξεταστικά κέντρα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
  • Το ExpertinDanas είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο και διενεργεί κατά τακτά χρονικά διαστήματα εξετάσεις για την απόκτηση του απαραίτητου πιστοποιητικού ραντίσματος.

ΓΡΗΓΟΡΑ

  • Μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης για την άδεια ψεκαστή οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται άμεσα για το αποτέλεσμα και παίρνουν την πιστοποίησή για αγορά φυτοφαρμάκων.
  • Το πιστοποιητικό ισχύει για 5 χρόνια, ενώ μετά πρέπει να γίνει η ανανέωσή του.

OIKONOMIKA

  • Το κόστος συμμετοχής στις εξετάσεις για την Πιστοποίηση γνώσεων ορθολογικής χρήσης φυτοφαρμάκων είναι συνολικά 60€.
  • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το κόστος του παράβολου για την συμμετοχή στις εξετάσεις .

6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ EXPERTINDANAS

Στο ExpertinDanas αγαπάμε την εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση! Μέσα από τα σύγχρονα εκπαιδευτικά μας προγράμματα θα αποκτήσεις γνώσεις, δεξιότητες, ικανότητες και την ανάλογη εμπειρία, για να ξεχωρίσεις στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Αποστολή μας η επαγγελματική σου εξέλιξη και επιτυχία!

1. Συμβουλευτική και Personal Branding

Με ατομικές συνεδρίες σχεδιάζουμε το προφίλ σου και προτείνουμε το κατάλληλο για σένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Συντάσσουμε το βιογραφικό σου με σύγχρονα πρότυπα,  δημιουργούμε το προφίλ σου στο LinkedIn, σε καθοδηγούμε στην αναζήτηση εργασίας και σε προετοιμάζουμε για μία επιτυχημένη συνέντευξη επιλογής.

2. Τρόποι εκπαίδευσης (360ο)

Ζήσε μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία! Με προγράμματα που σχεδιάστηκαν σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις στην εκπαίδευση ενηλίκων, που αξιοποιούν την ομαδική εργασία, το role play, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουν τις ψηφιακές σου δεξιότητες.

3. Η ομάδα μας

Το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό σου παρέχουν συνεχή υποστήριξη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και όλα όσα χρειάζεσαι σε κάθε στάδιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

4. Σύγχρονο ψηφιακό υλικό

Η ομάδα μας έχει δημιουργήσει και συνεχώς εξελίσσει πρωτότυπο ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό το οποίο περιλαμβάνει Βιντεοπαρουσιάσεις, διαδραστικά Quiz, Tests και σημειώσεις.

5. Βεβαιώσεις και πιστοποιήσεις

Συνεργαζόμαστε με μεγάλους και αξιόπιστους φορείς πιστοποίησης και σου παρέχουμε αναγνωρισμένα πιστοποιητικά και βεβαιώσεις ολοκλήρωσης σπουδών σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας μας από τον ΕΟΠΠΕΠ – Υπουργείο Παιδείας (ΦΕΚ.3166/Β’/19-07-2021).

6. Support

Σε υποστηρίζουμε στην εγκατάσταση των απαιτούμενων προγραμμάτων, στη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και του ψηφιακού υλικού καθ’ όλη τη διάρκεια.

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Έδωσα εξετάσεις για να πάρω άδεια χειριστή ψεκαστικού στο Expertindanas για να μπορώ να αγοράζω γεωργικά φάρμακα.Το κλίμα ήταν πολύ ωραίο, και οι εγκαταστάσεις σύγχρονες. Το προσωπικό του κέντρου με εξυπηρέτησε πλήρως και μου έλυσε ολες τις απορίες.Το προτείνω σε όλους όσους θέλουν να πάρουν πιστοποητικό για ράντισμα εύκολα κι γρήγορα!

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να αποκτήσεις εύκολα, γρήγορα και οικονομικά Πιστοποίηση ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων!

    Αποδέχομαι την πολιτική δεδομένων