Πολιτική ακύρωσης/επιστροφών & υπαναχώρησης – όροι και προϋποθέσεις – στοιχεία επικοινωνίας

1. Εγγραφή

Εάν συμπληρώσετε και υποβάλετε τη φόρμα εγγραφής σε εμάς, αυτή θα είναι η δεσμευτική σύμβαση μαζί μας.

2. Δίδακτρα

Τα δίδακτρα υπόκεινται σε τακτική επανεξέταση και αλλαγή. Χρεώσεις και άλλα ποσά που πληρώνονται δημοσιεύονται ξεχωριστά για κάθε μάθημα σεμινάριο και η πιο πρόσφατα δημοσιευμένη τιμή καταβάλλεται από όλους τους συμμετέχοντες.

4. Φόροι εγγραφής

Οι τιμές για όλες τις διαφορετικές εγγραφές περιλαμβάνουν όλες τις χρεώσεις και τους ισχύοντες φόρους.
5. Πληρωμές

Τα δίδακτρα των μαθημάτων πρέπει να καταβληθούν εξ ολοκλήρου (και να ληφθούν από εμάς) πριν από την έναρξη ή εγγραφή σε ένα μάθημα Λάβετε υπόψη ότι εάν πληρώνετε με δόσεις και δεν λαμβάνουμε έγκαιρη πληρωμή, θα ακυρώσουμε την πρόσβαση του λογαριασμού σας.
6. Μέθοδοι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
7. Πληρωμή με δόσεις

Εάν πληρώνετε με πιστωτική κάρτα, η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί με δόσεις. Λάβετε υπόψη ότι θα χρεωθείτε την 1η δόση τη στιγμή που θα εγγραφείτε.

8. Επεξεργασία & κρυπτογράφηση πληρωμών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με κάρτα υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσω ηλεκτρονικών πλατφορμών πληρωμών, όπως η Stripe (PCI Service Provider Level 1). Χρησιμοποιούν TLS. Χρησιμοποιούν πρωτόκολλο κρυπτογράφησης σε ένα Secure Sockets Layer – SSL. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης των πληροφοριών έως ότου φτάσει στον παραλήπτη, ο οποίος θα μπορεί να τις αποκωδικοποιήσει χρησιμοποιώντας το κατάλληλο κλειδί. Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα και οι συναλλαγές σας είναι απολύτως ασφαλείς.
9. Ακυρώσεις & επιστροφές χρημάτων

Επιστροφές χρημάτων για μαθήματα στην τάξη

Επιτρέπονται επιστροφές πληρωμών για μαθήματα εντός τάξης. Τα ποσά που πληρώθηκαν για αυτά τα μαθήματα θα επιστραφούν σε περίπτωση που ο αιτών ακυρώσει ένα μάθημα υπό τους ακόλουθους όρους:

Οι ακυρώσεις που λήφθηκαν 15 ημέρες πριν από το μάθημα θα λάβουν 100% επιστροφή του ποσού που πληρώθηκε.

Οι ακυρώσεις που λήφθηκαν 14 – 1 ημέρες πριν από το μάθημα θα λάβουν επιστροφή χρημάτων 50%.

Ακυρώσεις που λήφθηκαν μετά την έναρξη του μαθήματος, ΔΕΝ θα πληρούν τις προϋποθέσεις για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πλήρη ή μερική επιστροφή χρημάτων και πρέπει να ολοκληρώσετε όλες τις εκκρεμείς πληρωμές ή δόσεις σας

Εάν πληρώνετε με δόσεις και δεν λαμβάνουμε έγκαιρη πληρωμή, θα ακυρώσουμε την πρόσβαση του λογαριασμού σας στα βίντεο και τα αρχεία μας αμέσως.

10. Επιστροφές χρημάτων για μαθήματα ηλεκτρονικής μάθησης

ΔΕΝ επιτρέπονται επιστροφές χρημάτων για μαθήματα e-learning. Μετά τη σύνδεση χρησιμοποιείτε αυτόματα τις υπηρεσίες μας και δεν μπορείτε να ακυρώσετε. Τα ποσά ή οι δόσεις που πληρώθηκαν για αυτά τα μαθήματα δεν θα επιστραφούν σε περίπτωση που ο αιτών ακυρώσει μια εγγραφή.
11. Συνδέσεις

Το υλικό και τα δεδομένα που παρέχονται μέσω αυτής της ιστοσελίδας προορίζονται μόνο για γενικούς ενημερωτικούς σκοπούς. Επίσημοι συνεργάτες, συνεργάτες, χορηγοί, εταιρείες για τις εκδηλώσεις μας είναι πάντα ορατοί στον ιστότοπό μας. Δεν εγγυόμαστε την ακρίβεια, την επικαιρότητα ή τη συνεχιζόμενη διαθεσιμότητα οποιωνδήποτε πληροφοριών σε μη συνδεδεμένους ιστότοπους στους οποίους έχει προσπελαστεί μέσω υπερσυνδέσεων προς ή μέσω αυτού του ιστότοπου.

Επιπλέον, η παροχή τέτοιων υπερσυνδέσεων δεν συνεπάγεται χορηγία ή έγκριση αυτών των ιστότοπων από εμάς. Όταν αποκτάτε πρόσβαση σε έναν από αυτούς τους ιστότοπους, αποχωρείτε από τον ιστότοπό μας.

12. Σύνδεση με τον ιστότοπό μας

Μπορείτε να συνδέεστε με περιεχόμενο στον ιστότοπό μας για ενημερωτικούς σκοπούς μόνο εφόσον συμφωνείτε:

Χρησιμοποιήστε μια διεύθυνση URL κειμένου για σύνδεση με το περιεχόμενό μας, το οποίο πρέπει να είναι “ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ” από το bot των μηχανών αναζήτησης.

Μη χρησιμοποιείτε το λογότυπό μας χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση.

Να μην πλαισιώνετε ή να χρησιμοποιείτε τεχνικές καρέ για να συμπεριλάβετε οποιοδήποτε από τα περιεχόμενά μας στον ιστότοπό σας.

Μην υπονοείτε τη συνεργασία μας ή την έγκριση του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας χωρίς προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση.

Διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε την κατάργηση τυχόν συνδέσμων από τον ιστότοπό σας. Όλα αυτά τα αιτήματα πρέπει να γίνονται άμεσα.

13. Πνευματική ιδιοκτησία

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του ιστότοπου, ακόμη και το περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης αυτού του ιστότοπου, όπως παρουσιάσεις ή άλλα αρχεία, προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα από την ΜΑΡΚΟΣ ΔΑΝΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ ή τους παρόχους περιεχομένου σε αυτόν τον ιστότοπο. Συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες που παρέχονται ή λαμβάνονται από αυτόν τον ιστότοπο θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για δική σας προσωπική, μη εμπορική χρήση και όφελος και ότι αυτές οι πληροφορίες δεν πρέπει να αποθηκευτούν, να διανεμηθούν, να πωληθούν, να μεταφερθούν ή να διατεθούν με άλλο τρόπο σε τρίτους.

Δεν μπορείτε να αντιγράψετε, να μεταγλωττίσετε ή να δημιουργήσετε παράγωγα έργα από τις πληροφορίες που παρέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Ούτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εμπορικά σήματα της ΜΑΡΚΟΣ ΔΑΝΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ ή οποιονδήποτε από τους παρόχους περιεχομένου σε αυτόν τον ιστότοπο. Οι αναγνώστες καλούνται να συμβουλευτούν τους νομικούς τους συμβούλους προτού προβούν σε ενέργειες βάσει οποιωνδήποτε πληροφοριών εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο ή σε οποιονδήποτε ιστότοπο στον οποίο μπορεί να συνδεθεί.

Η ΜΑΡΚΟΣ ΔΑΝΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί ή να αποκλείσει την πρόσβαση σε όλο το υλικό αυτού του ιστότοπου σε περίπτωση υποψίας ή πραγματικής παραβίασης αυτών των όρων ή παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων ή και τα δύο.

14. Εμπορικά σήματα

Το ExpertinDanas είναι σήμα κατατεθέν της ΜΑΡΚΟΣ ΔΑΝΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ. Απαγορεύεται η μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτών και άλλων εμπορικών σημάτων της ΜΑΡΚΟΣ ΔΑΝΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ.

15. Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν έχετε απορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις μας, τις πρακτικές των συναλλαγών σας μαζί μας, στείλτε μας ένα email ή επικοινωνήστε μαζί μας: ΜΑΡΚΟΣ ΔΑΝΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ – ExperinDanas Λαγκαδάς Λουτρών 62 ΤΚ 57200

ΤΗΛ 23940 25472 email: info.expertindanas@gmail.com