Είναι πλέον παραδεκτό από όλους, ότι στην αγορά εργασίας σήμερα η δυνατότητα να μπορεί κάποιος να μιλάει και να γράφει αγγλικά είναι αποφασιστικής σημασίας για την καριέρα του.

Ακόμη το πτυχίο των αγγλικών χρειάζεται στον ΑΣΕΠ, στο δημόσιο, σε αξιολογήσεις, προκηρύξεις, μετατάξεις, μεταπτυχιακά, και βέβαια στους στρατιωτικούς.

Στο επίπεδο μιας μικρομεσαίας οικογενειακής επιχείρησης είναι πλέον κατανοητό πως η έλλειψη της γνώσης των αγγλικών έχει σαν αποτέλεσμα την αδυναμία της σωστής εξέλιξης.

Χωρίς την γνώση της αγγλικής γλώσσας οι πληροφορίες που εισέρχονται στην επιχείρηση είναι πολύ λιγότερες και αμφίβολης ποιότητας. Μειώνονται οι δυνατότητες σωστής διαχείρισης των προμηθειών και άρα αυξάνεται το κόστος, ενώ είναι δύσκολο να γίνουν αντιληπτές άμεσα η νέες τάσεις της αγοράς με αποτέλεσμα να μειώνεται η ικανότητα προσέγγισης νέου πελατολογίου.

Το πρόβλημα αυτό όμως σήμερα δεν είναι δύσκολο να λυθεί. Ακόμη και γι αυτούς που κάποια στιγμή της ζωής τους ασχολήθηκαν με τα αγγλικά αλλά για διάφορους λόγους δεν ολοκλήρωσαν, αλλά και γι αυτούς που έμειναν στα πολύ αρχικά στάδια υπάρχει λύση.

Στο ExpertinDanas εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία μια καινοτόμα μέθοδος διδασκαλίας ειδικά προσαρμοσμένη στους ενήλικες και στον ιδιαίτερο τρόπο που αυτοί μαθαίνουν.

Ο τρόπος εκπαίδευσης δεν μπορεί να είναι ο ίδιος για όλες τις ηλικίες, χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση και στο ExpertinDanas αυτό είναι μια πραγματικότητα.

Η Αγγλική γλώσσα διδάσκεται σε τρία επίπεδα. Στα Αγγλικά ενηλίκων για αρχάριους, μπορεί ο εκπαιδευόμενος από το μηδέν μέσα σε οκτώ μήνες, να πάρει πτυχίο και να καταφέρει να μιλά και να επικοινωνεί άνετα.

Στα Αγγλικά ενηλίκων lower ο εκπαιδευόμενος μέσα σε τρεις έως πέντε μήνες φθάνει στο πτυχίο lower B2.

Ενώ στα Αγγλικά ενηλίκων Proficiency ο εκπαιδευόμενος μέσα σε τρεις μήνες αποκτά αναγνωρισμένο πτυχίο C2.

Τα προγράμματα παρέχονται κυρίως με εξ’ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκατάρτιση αλλά και δια ζώσης και οδηγούν σε εξετάσεις οι οποίες επίσης γίνονται online μέσω υπολογιστή. Ακόμη στον εκπαιδευόμενο παρέχονται videos των μαθημάτων (e learning) πράγμα το οποίο βοηθά τον ενήλικα να ασχοληθεί με την μελέτη των αγγλικών τις ώρες που εκείνος μπορεί, ενώ η βοήθεια και η υποστήριξη είναι συνεχής.

Το ExpertinDanas έχει επιλέξει την πιο σύγχρονη και φιλική εξέταση/πιστοποίηση αγγλικών «Test of Interactive English (ΤΙΕ)» η οποία είναι αναγνωρισμένη διεθνώς από το OFQUAL και από τον ΑΣΕΠ στην Ελλάδα, ενώ απονέμεται από το Gatehouse Awards®, έναν από τους κορυφαίους Βρετανικούς φορείς απονομής πιστοποιητικών.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του ΤΙΕ είναι ότι επιτρέπει να φτάσει κάποιος στο επιθυμητό επίπεδο της γλώσσας κάνοντας παράλληλα εξειδίκευση στην ορολογία του επαγγελματικού κλάδου που τον ενδιαφέρει. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την προετοιμασία για προφορική και γραπτή εξέταση θεμάτων που σχετίζονται με τον επαγγελματικό κλάδο του εκπαιδευόμενου.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ExpertinDanas έχει τις λύσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 23940 25472 ή μπείτε στην ιστοσελίδα www.expertindanas.gr

Περισσότερα άρθρα για την επαγγελματική εξέλιξη μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ