Σύνταξη Βιογραφικού & Ατομική Συνεδρία Εργασιακής Συμβουλευτικής

Κάνε το πρώτο βήμα για να διεκδικήσεις τη θέση εργασίας που ονειρεύεσαι!

Για να κάνεις με επιτυχία το επόμενο βήμα στην καριέρα σου πρέπει να κάνεις τις σωστές κινήσεις και να αναδείξεις με τον πιο ελκυστικό τρόπο τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα στοιχεία εκείνα της προσωπικότητάς  σου, που σε κάνουν ξεχωριστό.

Το σωστό βιογραφικό σημείωμα και η συνοδευτική επιστολή, είναι τα πρώτα εργαλεία επιλογής ενός υποψηφίου. Είναι το «κλειδί» για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, αυτό της συνέντευξης επιλογής, η οποία σε μεγάλο ποσοστό καθορίζει και την επιτυχία στη διεκδίκηση της θέσης εργασίας  που ονειρεύεσαι.

Αν αναζητάς, λοιπόν, τον επόμενο σταθμό στην καριέρα σου και χρειάζεσαι καθοδήγηση σχετικά με το

 • Πώς να φτιάξεις το σωστό βιογραφικό
 • Πώς θα το κάνεις ελκυστικό και ξεχωριστό
 • Τι πληροφορίες πρέπει να συμπεριλάβεις και με ποιον τρόπο
 • Πώς η συνοδευτική επιστολή θα σε οδηγήσει στη συνέντευξη εργασίας

στο ExpertinDanas μπορούμε να σε βοηθήσουμε να αναπτύξεις την κατάλληλη στρατηγική ώστε να πετύχεις τους στόχους σου!

Βήμα 1ο

Κλείσε μία ατομική συνεδρία στην οποία θα μας μιλήσεις για την εργασιακή σου εμπειρία, τα όνειρα και τα «θέλω» σου. Στην συνεδρία αυτή κάνουμε πλήρη καταγραφή του εργασιακού σου προφίλ και των στόχων σου.

Βήμα 2ο

Γράφουμε το βιογραφικό σου σημείωμα με βάση τα όσα καταγράφηκαν στην ατομική συνεδρία. Το κάθε βιογραφικό είναι μοναδικό και αντανακλά την προσωπικότητα του καθενός, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι στόχοι που θέτει ο καθένας.

Βήμα 3ο

Παρουσιάζουμε το βιογραφικό σου σημείωμα και γίνονται οι τελικές παρατηρήσεις και προσαρμογές. Επίσης σου δίνονται οδηγίες για τις τεχνικές και τα μέσα αποτελεσματικής αναζήτησης εργασίας

Τώρα έχεις ένα μοναδικό βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο αναδεικνύονται με τον πιο ελκυστικό τρόπο η εμπειρία σου, οι δεξιότητες και τα ιδιαίτερα στοιχεία της προσωπικότητάς σου.

Απόκτησε ένα μοναδικό και ελκυστικό βιογραφικό και διεκδίκησε τη θέση εργασίας που ονειρεύεσαι!

Διά ζώσης

Με φυσική παρουσία στις σύγχρονες και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας.

Σύγχρονη εξ’ αποστάσεως

Μαθήματα με πλατφόρμα σύγχρονης τηλεκατάρτησης  σε πραγματικό χρόνο  με καθηγητή.

Ασύγχρονο εξ’ αποστάσεως

Ε-Learning με βιντεοσκοπημένα μαθήματα σχεδιασμένα για όσους αναζητούν πλήρη ευελιξία.

Μικτή διδασκαλία

Σύγχρονη και ασύγχρονη εξ’ αποστάσεως διδασκαλία με  παρακολούθηση από καθηγητή.

ΕΥΚΟΛΑ

 • Απόκτησε  ένα ελκυστικό βιογραφικό σημείωμα που αντανακλά την προσωπικότητά σου και τις δεξιότητες σου.
 • Μάθε πως να δώσεις μια πετυχημένη συνέντευξη επιλογής και ποιες είναι  οι πιο αποτελεσματικές τεχνικές αναζήτησης εργασίας.

ΓΡΗΓΟΡΑ

 • Άπόκτησε άμεσα με ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να διεκδικήσεις τη θέση εργασίας που σου αξίζει.
 • Παρουσίασε τον εαυτό σου, τις γνώσεις, τις εμπειρίες και τις δεξιότητές σου, και κέρδισε τις εντυπώσεις.

OIKONOMIKA

 • Η σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος κοστίζει από 80€ έως 150€ ανάλογα με τα χρόνια εργασιακής εμπειρίας και τις σπουδές.
 • Η σύνταξη του βιογραφικού σε δεύτερη γλώσσα (Αγγλικά) κοστίζει 100€.

6 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ EXPERTINDANAS

Στο ExpertinDanas αγαπάμε την εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση! Μέσα από τα σύγχρονα εκπαιδευτικά μας προγράμματα θα αποκτήσεις γνώσεις, δεξιότητες, ικανότητες και την ανάλογη εμπειρία, για να ξεχωρίσεις στη σύγχρονη αγορά εργασίας.

Αποστολή μας η επαγγελματική σου εξέλιξη και επιτυχία!

1. Συμβουλευτική και Personal Branding

Με ατομικές συνεδρίες σχεδιάζουμε το προφίλ σου και προτείνουμε το κατάλληλο για σένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Συντάσσουμε το βιογραφικό σου με σύγχρονα πρότυπα,  δημιουργούμε το προφίλ σου στο LinkedIn, σε καθοδηγούμε στην αναζήτηση εργασίας και σε προετοιμάζουμε για μία επιτυχημένη συνέντευξη επιλογής.

2. Τρόποι εκπαίδευσης (360ο)

Ζήσε μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία! Με προγράμματα που σχεδιάστηκαν σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις στην εκπαίδευση ενηλίκων, που αξιοποιούν την ομαδική εργασία, το role play, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσουν τις ψηφιακές σου δεξιότητες.

3. Η ομάδα μας

Το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό σου παρέχουν συνεχή υποστήριξη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και όλα όσα χρειάζεσαι σε κάθε στάδιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

4. Σύγχρονο ψηφιακό υλικό

Η ομάδα μας έχει δημιουργήσει και συνεχώς εξελίσσει πρωτότυπο ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό το οποίο περιλαμβάνει Βιντεοπαρουσιάσεις, διαδραστικά Quiz, Tests και σημειώσεις.

5. Βεβαιώσεις και πιστοποιήσεις

Συνεργαζόμαστε με μεγάλους και αξιόπιστους φορείς πιστοποίησης και σου παρέχουμε αναγνωρισμένα πιστοποιητικά και βεβαιώσεις ολοκλήρωσης σπουδών σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας μας από τον ΕΟΠΠΕΠ – Υπουργείο Παιδείας (ΦΕΚ.3166/Β’/19-07-2021).

6. Support

Σε υποστηρίζουμε στην εγκατάσταση των απαιτούμενων προγραμμάτων, στη χρήση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και του ψηφιακού υλικού καθ’ όλη τη διάρκεια.

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ

Ο επαγγελματισμός και η γνώση των ανθρώπων του ExpertinDanas με βοήθησαν να έχω ένα σύγχρονο, ολοκληρωμένο βιογραφικό καθώς και μια αποτελεσματική συνοδευτική επιστολή!

Σας ευχαριστώ!

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να αποκτήσεις εύκολα, γρήγορα και οικονομικά τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες!

  Αποδέχομαι την πολιτική δεδομένων