Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ExpertinDanas ιδρύθηκε το 2005 στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του παρείχε γνώσεις πληροφορικής σε εκπαιδευόμενους κάθε ηλικίας ενώ από το 2014 ασχολείται αποκλειστικά με την εκπαίδευση ενηλίκων.

Η αποστολή του ExpertinDanas είναι η εκπαίδευση ενηλίκων έτσι ώστε να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, γνώσεις και ικανότητες που θα τους βοηθήσουν να εξελίξουν την καριέρα τους. Η βαθιά πίστη στην αξία της δια βίου εκπαίδευσης διατρέχει όλα τα στελέχη του ExpertinDanas καθώς σε καθημερινή βάση, με ομαδική και συντονισμένη δουλειά, υποστηρίζουν εκπαιδευτικά  προγράμματα που εφοδιάζουν τους εκπαιδευόμενους με ικανότητες που είναι απαραίτητες στην σύγχρονη αγορά εργασίας αλλά και ανταποκρίνονται στις μελλοντικές εξελίξεις.

Στην εκπαιδευτική ενότητα της Πιστοποίησης Πληροφορικής μαθαίνεις να χειρίζεσαι αποτελεσματικά το MS Office. Διδάσκονται επεξεργασία κειμένου – Ms Word, υπολογιστικά φύλλα – Ms Excel, υπηρεσίες διαδικτύου – Internet Explorer & Ms Outlook, παρουσιάσεις – Ms PowerPoint, βάσεις δεδομένων – Ms Access, Χρήση Η/Υ & διαχείριση αρχείων – Windows. Η πιστοποίηση αποτελεί σημαντικό προσόν στον ιδιωτικό τομέα, στο δημόσιο, στις προκηρύξεις για ΑΣΕΠ και στα επιδοτούμενα προγράμματα για μοριοδότηση.

Η διδασκαλία των ξένων γλωσσών βασίζεται σε καινοτόμες μεθόδους ενώ ακολουθείται ρεαλιστικό ταχύρρυθμο πρόγραμμα προσαρμοσμένο στους ενήλικες. Η Αγγλική γλώσσα διδάσκεται σε τρία επίπεδα. Στα Αγγλικά για αρχάριους, μπορεί ο εκπαιδευόμενος από το μηδέν μέσα σε οκτώ μήνες, να πάρει πτυχίο και να καταφέρει να μιλά και να επικοινωνεί άνετα.  Στα Αγγλικά lower ο εκπαιδευόμενος μέσα σε τρεις έως πέντε μήνες φθάνει στο πτυχίο lower B2. Ενώ στα Αγγλικά Proficiency ο εκπαιδευόμενος μέσα σε τρεις μήνες αποκτά  αναγνωρισμένο πτυχίο C2 για ΑΣΕΠ και ιδιωτικό τομέα. Τα προγράμματα παρέχονται και με εξ’ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκατάρτιση και οδηγούν σε εξετάσεις οι οποίες επίσης γίνονται online μέσω υπολογιστή.

Τα ταχύρρυθμα προγράμματα Γερμανικών ενηλίκων που διενεργούνται στο ExperinDanas έχουν σχεδιαστεί από καταξιωμένους εκπαιδευτές ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε καταρτιζομένου. Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να αποκτήσουν πιστοποιήσεις του γερμανικού Ινστιτούτου Goethe, του κρατικού πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας ή του αυστριακού οργανισμού ÖSD.

Στα Ρωσικά ενηλίκων η μέθοδος διδασκαλίας και ο τρόπος εκπαίδευσης που εφαρμόζεται από ρωσίδα φιλόλογο με μεγάλη μεταδοτικότητα  και εμπειρία οδηγούν σε σίγουρη επιτυχία. Ακολουθούν εξετάσεις είτε για το πτυχίο Lomonosov  που διεξάγονται  δύο φορές το χρόνο, Φεβρουάριο και Ιούνιο είτε για το πτυχίο του Ινστιτούτου Πούσκιν  που διοργανώνονται στη Θεσσαλονίκη μια φορά το χρόνο, κάθε Ιούνιο.

Στα Ιταλικα ενηλίκων με την πρωτοποριακή μέθοδο του κέντρου μας θα μπορείς να μιλάς και να γράφεις τη γλώσσα σωστά και θα πετύχεις και στις εξετάσεις.

Το Σεμινάριο Γραμματειακής Υποστήριξης – Υπάλληλος Γραφείου είναι αυτό που ανοίγει του επαγγελματικούς ορίζοντες του εκπαιδευόμενου καθώς έχει την δυνατότητα να μάθει τυφλό σύστημα πληκτρολόγησης, τις εφαρμογές του cloud, να δουλέψει πάνω στο ΕRP της SoftOne, να αποκτήσει ψηφιακές δεξιότητες και soft skills, να μάθει την διαχείριση ιστοσελίδων και social media. Tο πρόγραμμα παρέχεται και με εξ’ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκατάρτιση.

Tο Σεμινάριο Μηχανογραφημένης Λογιστικής του ExpertinDanas απευθύνεται σε βοηθούς λογιστών, μεσαία και ανώτερα στελέχη λογιστηρίου (εργαζόμενους σε εταιρίες και λογιστικά γραφεία), καθώς και σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την ομαλή και αποδοτική λειτουργία ενός σύγχρονου λογιστηρίου. Tο πρόγραμμα παρέχεται και με εξ’ αποστάσεως σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκατάρτιση

Το Σεμινάριο ERP Προγράμματα του Expertin Danas προσφέρει ολοκληρωμένες θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες, οι οποίες μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα σε οποιαδήποτε επιχείρηση εφαρμόζει προγράμματα ERP. Το πρόγραμμα συνδυάζει εξ’ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκατάρτιση και πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης.

Το Σεμινάριο Μισθοδοσίας παρέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδίκευση στα εργατικά και ασφαλιστικά θέματα και την μισθοδοσία συνδυάζοντας το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο με την πρακτική εφαρμογή.

Το ολοκληρωμένο Σεμινάριο Κατασκευής & Διαχείρισης Iστοσελίδων του ExpertinDanas  προσφέρει όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεται ο εκπαιδευόμενος  για να κατασκευάσει και να διαχειρίζεται ιστοσελίδες. Είτε θέλει κάποιος να φτιάξει ένα site για την προσωπική του επιχείρηση είτε για τρίτους, μαθαίνει με πρακτικό τρόπο όλα τα σύγχρονα εργαλεία, ώστε να μπορεί να τα εφαρμόσεις άμεσα.

Το Σεμινάριο Excel For Business απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να εμπλουτίσουν τη γνώση τους στο Ms Excel για να γίνουν πιο αποδοτικοί στην εργασία τους αλλά και σε όσους θέλουν να ενισχύσουν το βιογραφικό τους .

Με την πρωτοποριακή μέθοδο του ExpertinDanas ο εκπαιδευόμενος μαθαίνει το Τυφλό Σύστημα Πληκτρολόγησης με μεγάλη ευκολία μόλις σε ένα μήνα. Το πρόγραμμα παρέχεται και εξ’ αποστάσεως και οδηγεί σε εξετάσεις οι οποίες επίσης γίνονται online μέσω υπολογιστή.

Το πρόγραμμα AutoDesk AutoCad 2D–3D.  είναι ιδανικό και για όσους δεν χρησιμοποιούν το AutoCad στην εργασία τους, αλλά θέλουν να το μάθουν ώστε να κατακτήσουν μία νέα και καλύτερα αμειβόμενη θέση εργασίας ενώ παρέχεται και με εξ’ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκατάρτιση, online. Υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας κλειστών τμημάτων ή ακόμη και μεμονωμένης δια ζώσης διδασκαλίας, έτσι ώστε ο εκπαιδευόμενος να εμβαθύνει τις γνώσεις του στο AutoCad ακριβώς εκεί που το χρειάζεται.

Τα εξειδικευμένα Σεμινάρια Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας – Security στο ExpertinDanas δίνουν το δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης Security του ΚΕΜΕΑ – ΕΟΠΠΕΠ. Τα μαθήματα για την απόκτηση άδειας security γίνονται με σύγχρονη τηλεκατάρτιση (ζωντανά μαθήματα με καθηγητή) σε συνδυασμό με e-learning (εκπαιδευτικό υλικό και ερωτήσεις γα τις εξετάσεις).

Το Σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας αφορά όλους τους εργοδότες. Με βάση τη νομοθεσία ο κάθε εργοδότης που απασχολεί εργαζομένους υποχρεούται να διαθέτει υπεύθυνο για την ασφάλειας και υγεία των εργαζομένων στο χώρο εργασίας. Μπορούν να λάβουν μέρος σε προγράμματα επιμόρφωσης ως τεχνικοί ασφάλειας οι εργοδότες ή οι εργαζόμενοι της επιχείρησης υπό προϋποθέσεις.

Σεμινάριο για την Πιστοποίηση Ασφάλειας και Υγιεινής Τροφίμων ΕΦΕΤ όπως ορίζει η νομοθεσία. Οι επιχειρήσεις που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό που ασχολείται με το χειρισμό τροφίμων, πάνω στις βασικές αρχές στην υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων. Το σεμινάριο οδηγεί σε εξετάσεις για την πιστοποίηση ασφάλειας και υγιεινής τροφίμων ΕΦΕΤ.

Το ExpertinDanas είναι πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο και διενεργεί κατά τακτά χρονικά διαστήματα εξετάσεις για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Ορθολογικής Χρήσης Φυτοφαρμάκων. Στο ExpertinDanas μπορεί κάποιος να πάρει πιστοποιητικό ραντίσματος και να αποκτήσει άδεια ψεκαστή, όπως ορίζει η νομοθεσία για την ορθολογική χρήση φυτοφαρμάκων.

Στο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό Σεμινάριο Μανικιούρ Πεντικιούρ Ονυχοπλαστικής η εκπαιδευόμενη μαθαίνει εύκολα από επαγγελματία καθηγήτρια όλες τις σύγχρονες τεχνικές.

Σύνταξη Βιογραφικού και Συνοδευτικής Επιστολής. Στο ExpertinDanas με τρία βήματα μπορεί κάποιος να αναδείξει με τον πιο ελκυστικό τρόπο τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα στοιχεία εκείνα της προσωπικότητάς  του, που τον κάνουν ξεχωριστό.

Εργαστήριο Ρομποτικής για παιδιά ηλικίας 5-9 ετών που γίνεται με την εκπαιδευτική σειρά της Lego WeDo 2.0. Η εκπαιδευτική ρομποτική είναι μια εκπαιδευτική και ταυτόχρονα ψυχαγωγική δραστηριότητα η οποία συνδιάζει τη μάθηση με το παιχνίδι. Τα παιδιά, όταν κατασκευάζουν και προγραμματίζουν ρομπότ, έχουν την ευκαιρία να μάθουν παίζοντας και να αναπτύξουν ποικίλες δεξιότητες.