Β κύκλος  Voucher Ανέργων

Επιδοτούμενο πρόγραμμα  Voucher Ανέργων για 30.000 ανέργους της Δ.ΥΠ.Α. με εκπαιδευτικό επίδομα 1.000€.

«Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες», Δράση 16913, «SUB2: Οριζόντια προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων για στοχευμένες πληθυσμιακές ομάδες (Horizontal upskilling/reskilling programs to targeted populations)».

ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ

 • Είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ανέργων της ΔΥΠΑ
 • Είναι άνω των 18 ετών
 • Είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
 • Αποκλέιονται όσοι παρακολούθησαν τον Α κύκλο του προγράμματος.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

Κάθε ωφελούμενος δικαιούται να λάβει εκπαιδευτικό επίδομα, το οποίο ανέρχεται σε 1.000€ (5€/ώρα κατάρτισης). Ο ωφελούμενος απαιτείται να ολοκληρώσει την κατάρτιση και να επιτύχει στις εξετάσεις πιστοποίησης, προκειμένου να λάβει το σύνολο του επιδόματος κατάρτισης.

ΩΡΕΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 200 ώρες από τις οποίες:

 • Ώρες δια ζώσης Κατάρτισης: 70 (12 μέρες)
 • Ώρες Σύγχρονης εξ αποστάσεως: 70 (12 μέρες)
 • Ώρες Ασύγχρονης εξ αποστάσεως: 60.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Συμπλήρωσε τη φόρμα κράτησης θέσης ή τηλεφώνησε στο 23940 25472 και εξασφάλισε την συμμετοχή σου στο πρόγραμμα Voucher για 30.000 ανέργους της Δ.ΥΠ.Α.

  Αποδέχομαι την πολιτική δεδομένων

  ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

  Νέο πρόγραμμα κατάρτισης σε ανέργους, σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας για την αναβάθμιση των γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων του Ανθρώπινου Δυναμικού (upskilling) και την επανειδίκευσή του (reskilling) σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες.

  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  1. Προγράμματα θεωρητικής κατάρτισης εργαζομένων ωφελουμένων διάρκειας 200 ωρών που οδηγούν σε απόκτηση ψηφιακών και «πράσινων» γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων
  2. Πιστοποίηση των γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο των προγραμμάτων κατάρτισης.

  ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

  Στόχος της δράσης είναι η ποιοτική αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων των ανέργων μέσω προγραμμάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της οικονομίας, ώστε να ενισχυθεί η απασχολησιμότητά τους και να επιτευχθεί ταχύτερα η εργασιακή επανένταξή τους.

  Μοιράσου το:

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

  Στο Expertin Danas αγαπάμε την εκπαίδευση και εξειδικευόμαστε στην εκπαίδευση ενηλίκων. Μέσα από τα προγράμματά μας μπορείς να αποκτήσεις γνώσειςδεξιότητες, και ικανότητες που θα αποτελέσουν τα απαραίτητα προσόντα για να αποκτήσεις εμπειρία και να φτάσεις στην κορυφή!  Περισσότερα